Nl NL Algemenevoorwaarden V 2
PDF – 13,7 KB 127 downloads

Prijzen: De op de website vermelde prijzen zijn in € en exclusief verzendkosten.

Bestellen: U kunt direct via de website bestellen. Staat er iets niet bij kan u mailen naar babyenmeer@hotmail.com

Betaling: Betaling kan plaatsvinden per IDEAL, Mastercard, VISA. B.E.M. levert het product nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat B.E.M. de betaling heeft ontvangen. Als de betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur nog niet betaald is, wordt uw bestelling geannuleerd.

Levertijd: Bij artikelen uit de webshop (op voorraad) is de levertijd na ontvangst van uw betaling 1-7 werkdagen. Voor een bestelling op maat; een product dat nog vervaardigd moet worden, staat een levertijd van maximaal 21 dagen. De vervaardiging van een product begint na ontvangst van uw betaling. Mocht de levertijd langer zijn dan wordt u daar spoedig van op de hoogte gesteld.

Verzending en bezorgkosten binnen Nederland: Alle producten die in een envelop (en door de brievenbus) verzonden kunnen worden, worden per reguliere post (Post NL) verzonden. Pakketjes worden via POSTNL verstuurd.

Retourneren of annuleren van bestelling: U kunt een bestelling uit de webshop annuleren door binnen 14 dagen een bericht te sturen naar babyenmeer@hotmail.com Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn over uw bestelling dan kunt u deze binnen 14 dagen, op eigen kosten, ongebruikt en onbeschadigd retourneren. Het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, wordt dan teruggestort op uw rekening.

Bovenstaande voorwaarden gelden niet voor een product wat in opdracht voor u is gemaakt. Als u klachten heeft of niet tevreden bent met een product wat in opdracht is gemaakt, kunt u contact opnemen met B.E.M. en wordt er gezamenlijk gezocht naar een passende oplossing.

Voorwaarden van goede retournering zijn:

- goede verpakking

- voldoende frankering

- kopie van factuur toevoegen

- het product is onbeschadigd, ongebruikt en ongewassen

Privacy: B.E.M. geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. B.E.M. gebruikt uw gegevens alleen ten behoeve van het verwerken van uw bestelling.

Garantie: De producten van B.E.M. zijn met de uiterste zorg gemaakt en van zeer hoge kwaliteit. Enige oneffenheden of onregelmatigheden benadrukken de authenticiteit van een met de hand gemaakt product. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn over de kwaliteit? Neem dan contact op met B.E.M. dan wordt er gezocht naar een passende oplossing.

Gebruik van een product van B.E.M. is op eigen risico. B.E.M. is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken, schade of slecht functioneren.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij B.E.M. Op verzoek kan B.E.M. een schriftelijk exemplaar toezenden van de algemene voorwaarden.